Om Lyngdalsboka

Årsskriftet, Lyngdalsboka

 

Lyngdalsboka

Hvert år, siden Historielagets oppstart i 1989, har det blitt utgitt en årsskrift ved juletider.
Det er en perfekt tid å få et godt lesestoff på. Disse årsskriftene inneholder for å nevne noen; erindringer fra et langt liv, arkeologi, geologi, kirke og menighetsliv, folkeminner, emigrasjon, krig, kulturminner, sanger og dikt fra unge og eldre rundt i distriktet.
 

 

Lyngdalsboka

 

Lyngdalsboka

Kanskje innholdet er så interessant at en velger å finne ut mer om noen tema eller at en starter å granske på egenhånd på sin egen gård eller slekt. Det er også mulighet for å finne ut av noe en har ønsket å få mer kunnskap om.
 
Dette lesestoffet er himla moro å ha og det er garantert noe av interesse! Mange folk henter frem disse utgavene og bruker tid på å lese. Det er nå, i 2017, utgitt 29 årganger av dette lokalhistoriske årsskriftet som omhandler Lyngdal.
 
Hvis du ønsker å kjøpe tidligere utgitte årsskrift da kan du henvende deg til historielaget. Du kan også stikke innom Libris i Alleen, Lyngdal sentrum, hvor de har et veldig godt tilbud på en Lyngdalsboka-pakke.
 
Bokpakke
med 25 stk. av utgavene fra 1989 – 2019 koster (pr. 2021) 
kr. 300,-
Det er noen få årganger det dessverre er utsolgt for, men hvis du tar du kontakt med oss så finner vi en ordning på de som mangler.
 
Hver årgang av Lyngdalsboka finner du her.
Søk i emnesystem
Søk i forfatterregister
Skroll til toppen