Bli medlem!

Vil Du bidra til at historielaget lever videre?
Bli medlem du også!

Lyngdal historielag ønsker selvfølgelig flere medlemmer! Som medlem er du med på å støtte et godt arbeid og du vil til og med få årboka, som en bonus. Våre hovedaktiviteter er: Innsamling og formidling av skriftlig og muntlig tradisjonsstoff i Lyngdal samt registrering og vern av faste fornminner som jorplehus/potetkjellere, kvernhus og annet. Det arrangeres møtekvelder med foredrag, kurs, turer mm. Kanskje Du ønsker å bidra litt ekstra med å være aktiv med registrerings arbeide av en slag. Bli med å ta vare på kulturarven vår! -for folk i alle aldre.

Kontingenten for ett års medlemskap (2018) er kun kr. 130,-

For å bli registrert som medlem følger du et av disse trinnene nedenfor!

• Sett kr. 130,- inn på kontonr: 3085 30 11998 Skriv på melding: Ny medlem, navn, adresse og e-post !
  • Du kan også sende oss en e-post med ditt navn og adresse til lyngdalhistorielag@gmail.com eller torengvoll@hotmail.com
    Vi sender deg bekreftelse på at vi har mottatt din bestilling sammen med innbetalings informasjon.
  • Du kan ringe styreleder, Rebekke Foss Hartveit mob: 99 74 83 91 eller kasserer, Tor Engvoll mob: 93 69 85 23

Velkommen som medlem!